Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – Verkoolde lijken zijn van 76-jarige moeder en 54-jarige zoon

Suriname Herald – Verkoolde lijken zijn van 76-jarige moeder en 54-jarige zoon

Verkoolde lijken zijn van 76-jarige moeder en 54-jarige zoon

Afbeelding: Suriname Herald – 1 november 2023 om 09:17
Bericht: Verkoolde lijken zijn van 76-jarige moeder en 54-jarige zoon
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 1 november 2023 om 09:17

De identiteit van de twee verkoolde slachtoffers die werden aangetroffen na een verwoestende woningbrand aan de Narainstraat in Blauwgrond is inmiddels vastgesteld. Volgens informatie van de politie betreft het de 76-jarige moeder met de initialen S.P. en haar 54-jarige zoon met de initialen S.R. Het tragische incident, dat de hele buurt heeft geschokt, vond plaats op maandagavond.

Het nieuws van de woningbrand bereikte het Command Center omstreeks 19.28 uur. Toen de brandweer ter plaatse arriveerde, stond het houten huis in lichterlaaie. De brandweerlieden zetten alles op alles om de vlammen te doven en voerden intensieve nabluswerkzaamheden uit. Het was tijdens deze inspanningen dat ze de twee verkoolde lichamen aantroffen in de door de brand verwoeste woning.

Het was een oplettende buurman die als eerste de brand opmerkte en onmiddellijk alarm sloeg. Deze snelle reactie maakte het mogelijk om de hulpdiensten snel ter plaatse te krijgen, maar helaas kon niet worden voorkomen dat de brand enorme schade aanrichtte en levens eiste.

Een verontrustend detail is dat de woning niet was aangesloten op het elektriciteitsnet, wat de vraag oproept over de mogelijke oorzaak van de brand. Op dit moment is de oorzaak van de brand nog onbekend en vereist verder onderzoek om deze vast te stellen.

De verkoolde lichamen van de moeder en haar zoon zijn overgebracht naar het mortuarium in afwachting van het onderzoek. Ze kunnen pas worden vrijgegeven aan de nabestaanden nadat het onderzoek is afgerond en er meer duidelijkheid is over de omstandigheden van de brand.

Deze tragische gebeurtenis heeft diepe rouw en verdriet gebracht bij de nabestaanden en de buurtgemeenschap. Het verlies van twee levens op deze manier is een hartverscheurende gebeurtenis die ons eraan herinnert hoe kwetsbaar het leven kan zijn. Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van de slachtoffers in deze moeilijke tijd. Het is belangrijk dat het onderzoek naar de oorzaak van de brand grondig wordt uitgevoerd, zodat er duidelijkheid komt over wat er precies is gebeurd.


Posted

in

by

Tags: