Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – Verdachte moordzaak porknokker meldt zich aan

Suriname Herald – Verdachte moordzaak porknokker meldt zich aan

Verdachte moordzaak porknokker meldt zich aan

Afbeelding: Suriname Herald – 19 november 2023 om 02:16
Bericht: Verdachte moordzaak porknokker meldt zich aan
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 19 november 2023 om 02:16

Verdachte Shego, betrokken bij de moord op de porknokker Jean Paul Finisie op goudmijn Royal Hill van Iamgold, heeft zich vrijdagavond samen met zijn advocaat gemeld bij de politie. Het incident vond plaats in de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 november. Volgens berichten ontstond er een conflict tussen de verdachte en het slachtoffer over goudhoudende stenen. Deze twist leidde tot een verhitte woordenwisseling waarbij de verdachte schoot op Finisie, die eveneens gewapend was met een vuistvuurwapen.

Na het schietincident vluchtte de schutter naar het dorp Nieuw Koffiekamp, achtervolgd door een groep mannen. In dit dorp escaleerde de situatie verder, waarbij een broer van Shego in zijn zitvlak geraakt werd tijdens een schietincident. Bovendien werden vernielingen gepleegd aan voertuigen, waarvan er één in brand werd gestoken.

Shego is na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige hechtenis genomen. Het onderzoek naar de gebeurtenissen op Royal Hill en in Nieuw Koffiekamp wordt voortgezet om helderheid te verkrijgen over de waarheidsgetrouwe gang van zaken.

Bron: Suriname Herald


Posted

in

by

Tags: