Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – Rovers op bromfiets schieten autobestuurder in bilstreek

Suriname Herald – Rovers op bromfiets schieten autobestuurder in bilstreek

Rovers op bromfiets schieten autobestuurder in bilstreek

Afbeelding: Suriname Herald – 9 november 2023 om 12:16
Bericht: Rovers op bromfiets schieten autobestuurder in bilstreek
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 9 november 2023 om 12:16

Aan de Vredenburgweg vond gisteravond een schokkende gebeurtenis plaats toen een man, die in zijn auto op zijn vriendin wachtte, het slachtoffer werd van een gewelddadige aanval door twee gewapende overvallers. De criminelen openden het vuur en schoten de man in zijn bilstreek, waarbij ze een halsketting en SRD 3000 buitmaakten. Ondanks de verwondingen slaagde het slachtoffer erin uit zijn auto te vluchten, terwijl de overvallers op een bromfiets snel de plaats van het misdrijf verlieten.

Het slachtoffer werd met schotwonden in zijn bilstreek naar de Spoedeisende Hulp gebracht en is ter observatie opgenomen. Het is een verontrustend incident waarbij de criminelen geweld niet schuwden om hun doelen te bereiken. Tot op heden zijn er geen aanhoudingen verricht, en het onderzoek naar de zaak is nog in volle gang.

Deze recente gewelddaad werpt opnieuw een schaduw over de veiligheidssituatie in de omgeving. Dergelijke incidenten dragen bij aan het gevoel van onveiligheid bij de bevolking. Lokale autoriteiten zijn belast met het voortzetten van het onderzoek en het nemen van maatregelen om de veiligheid te waarborgen.

Het is van groot belang om de veiligheid van burgers in de samenleving te handhaven en dergelijke criminele activiteiten krachtig aan te pakken. Een effectieve samenwerking tussen de gemeenschap en de wetshandhavingsinstanties kan bijdragen aan het verminderen van criminaliteit en het creëren van een veiligere leefomgeving voor alle inwoners.

Bron: Suriname Herald


Posted

in

by

Tags: