Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – Man vermist na bootongeluk

Suriname Herald – Man vermist na bootongeluk

Man vermist na bootongeluk

Afbeelding: Suriname Herald – 11 november 2023 om 04:48
Bericht: Man vermist na bootongeluk
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 11 november 2023 om 04:48

Titel: Vermissing na Bootongeluk in Surinamerivier bij Powaka

Een zorgwekkend incident heeft zich voorgedaan in de Surinamerivier nabij het dorp Powaka, waarbij een man sinds vrijdag wordt vermist na een tragisch bootongeluk. De Maritieme Politie werd onmiddellijk ingezet na de melding van het ongeluk en begaf zich naar de locatie om een intensieve zoekactie te starten.

Volgens ooggetuigen, die het ongeluk hebben waargenomen, kantelde de boot waarop de man voer om. Hierdoor belandde de man, die op dat moment aan boord was van een vissersboot, in het water en verdween hij naar verluidt in de diepte. Direct na het incident werd er gestart met een zoekactie, maar tot op dat moment ontbrak elk spoor van de vermiste man.

De Maritieme Politie zet zich voortdurend in om de vermiste persoon te lokaliseren. De ernst van de situatie vereist een grondige zoekoperatie, aangezien de omstandigheden rondom het bootongeluk de zoektocht bemoeilijken. Het is van groot belang dat de autoriteiten alle beschikbare middelen inzetten om de vermiste man te vinden en te redden.

Deze tragische gebeurtenis benadrukt het belang van veiligheidsmaatregelen op het water en onderstreept de risico’s die gepaard gaan met maritieme activiteiten. De lokale gemeenschap en de autoriteiten zijn gezamenlijk betrokken bij de zoekinspanningen in de hoop de vermiste man snel en ongedeerd te lokaliseren. Het is een aangrijpende situatie die de aandacht vestigt op de noodzaak van bewustwording en preventie om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Bron: Suriname Herald


Posted

in

by

Tags: