Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – Man rent weg uit auto voor rover die wapen trekt

Suriname Herald – Man rent weg uit auto voor rover die wapen trekt

Man rent weg uit auto voor rover die wapen trekt

Afbeelding: Suriname Herald – 5 december 2023 om 13:51
Bericht: Man rent weg uit auto voor rover die wapen trekt
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 5 december 2023 om 13:51

Het laatste nieuws uit Suriname, zoals gerapporteerd door Suriname Herald, vertelt over een verontrustende gebeurtenis die zich zaterdagochtend afspeelde. Een man ontsnapte uit een auto nadat hij geconfronteerd werd door een rover die een wapen op hem richtte. Volgens het verslag zat de man naast zijn vriend in de auto. De twee waren terugkomende van een feestje en hadden wat alcohol genuttigd. Terwijl ze hun auto parkeerden in Latour om te ontnuchteren, werden ze overvallen door een gewapende man die kort daarvoor met hen gesproken had terwijl ze in de auto zaten. De overvaller keerde terug en bedreigde hen met een wapen.

De vriend die naast de bestuurder zat, zag het dreigende gevaar en reageerde snel door uit de auto te rennen. De bestuurder, echter, had geen tijd om te reageren en werd het slachtoffer van de gewapende overval. Hij werd beroofd van zijn vingerringen terwijl de overvaller hem ook aanviel en uit de auto trok. Vervolgens nam de rover plaats achter het stuur en reed weg in de gestolen auto.

Na deze verontrustende gebeurtenis werd de politie ingeschakeld om een onderzoek te starten. Opmerkelijk genoeg werd het voertuig niet lang na de melding teruggevonden in de buurt van de rotonde van Latour. Desondanks gaat het onderzoek nog steeds door terwijl de autoriteiten trachten de situatie te begrijpen en de dader op te spor


Posted

in

by

Tags: