Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – Lichaam van man geborgen uit Saramaccakanaal

Suriname Herald – Lichaam van man geborgen uit Saramaccakanaal

Lichaam van man geborgen uit Saramaccakanaal

Afbeelding: Suriname Herald – 4 december 2023 om 13:28
Bericht: Lichaam van man geborgen uit Saramaccakanaal
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 4 december 2023 om 13:28

Suriname Herald meldt dat vandaag een tragische ontdekking plaatsvond toen het levenloze lichaam van een man uit het Saramaccakanaal werd gehaald. Volgens informatie die naar voren is gekomen, zou de man op zaterdag 2 december van de Coesewijnebrug zijn gesprongen, waarna hij niet meer boven water kwam. Het was pas vandaag dat de familie van de man contact opnam met de autoriteiten, waarbij ze aangaven dat het lichaam van hun familielid zich in het Saramaccakanaal bevond, aan het einde van de Tastikistraat.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd het stoffelijk overschot uiteindelijk overgebracht naar het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Deze trieste gebeurtenis werpt een donkere schaduw over deze periode, waarbij de autoriteiten zich nu buigen over verdere onderzoeken om de omstandigheden rond deze tragedie te begrijpen.

Het feit dat de familie pas vandaag contact heeft opgenomen met de politie roept vragen op over het tijdsbestek tussen het incident op zaterdag en de melding. Een dergelijke vertraging in het melden van een dergelijke gebeurtenis kan invloed hebben op de


Posted

in

by

Tags: