Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – Koedemoesoe: “Verkiezingen 2025 zijn van de ABOP”

Suriname Herald – Koedemoesoe: “Verkiezingen 2025 zijn van de ABOP”

Koedemoesoe: “Verkiezingen 2025 zijn van de ABOP”

Afbeelding: Suriname Herald – 14 november 2023 om 06:17
Bericht: Koedemoesoe: “Verkiezingen 2025 zijn van de ABOP”
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 14 november 2023 om 06:17

Ramon Koedemoesoe, lid van de ABOP-assemblee, uit vol vertrouwen zijn voorspelling voor de toekomst van zijn partij. Hij voorziet een veelbelovende positie en bevestigt dat de ABOP in 2025 de verkiezingen zal winnen, zoals hij stellig verkondigt. Ondanks aanvallen van verschillende kanten betreurt hij dit, maar gelooft hij vastberaden dat de partij absoluut niet verzwakt is. Volgens hem heeft de partij een krachtige voorzitter en is ze onverwoestbaar. Daarnaast voert de partij gedegen voorbereidingen uit en volgt ze nauwgezet haar koers.

De recente kritiek van coalitiegenoot VHP lijkt de ABOP niet te deren. In een interview met STVS benadrukte Koedemoesoe dat de partij niet in de coalitie zit om anderen omlaag te halen. Hun focus ligt op het aanpakken van armoede en het bevorderen van economisch herstel. De partij richt zich op gebieden waar ze daadwerkelijk impact kunnen maken, ondanks de kritiek die ze ontvangt.

Vol vertrouwen in de aanstaande verkiezingen beweert Koedemoesoe dat de combinatie van ABOP en PL, momenteel goed voor 10 zetels, dit aantal zal overstijgen. Deze groei wordt toegeschreven aan de grondige voorbereidingen van de partij. Hij benadrukt dat de partij zich specifiek heeft gericht op het aanpakken van armoede en huisvestingsproblemen, vooral gezien de uitdagende situatie waarin het land verkeert.

In een oproep aan de bevolking benadrukt Koedemoesoe de noodzaak van eenheid en respect voor elkaar, gezien de omstandigheden in het land. Hij vertrouwt erop dat zodra de bevolking ziet dat de partij onvermoeibaar blijft werken aan het verlichten van deze problemen, er geen twijfel zal bestaan over de ABOP bij de komende verkiezingen.

Bron: Suriname Herald


Posted

in

by

Tags: