Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – Jarige HVB lanceert verkiezingscampagne

Suriname Herald – Jarige HVB lanceert verkiezingscampagne

Jarige HVB lanceert verkiezingscampagne

Afbeelding: Suriname Herald – 3 november 2023 om 10:42
Bericht: Jarige HVB lanceert verkiezingscampagne
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 3 november 2023 om 10:42

De Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB) vierde onlangs haar zesjarig bestaan, een gedenkwaardige dag voor de partij die tevens haar verkiezingscampagne heeft gelanceerd. De politiek leider, Raymond Sapoen, benadrukte dat de HVB is opgericht met het welzijn van het land als voornaamste doel. De partij zet zich geduldig in voor hervormingen en heeft haar ogen gericht op de verkiezingen van 2025. Volgens Sapoen zijn er voldoende mensen die geloven in de hervormingsideeën van de partij en hun vertrouwen hebben geplaatst in de HVB.

“We hebben maar twee termijnen gezeten en we hebben bewezen waarvoor we gaan. We gaan mensen helpen zich te ontwikkelen zodat ze voor zichzelf kunnen opkomen en zorgen,” aldus Sapoen. Hij voegde eraan toe dat de politiek heeft gefaald en dat de HVB vastberaden is om verandering te brengen. De politicus uitte zijn zorgen over de teleurstelling, armoede, frustratie en wanhoop in het land drie jaar na de verkiezingen en benadrukte dat er behoefte is aan een nieuw alternatief.

Mike Noersalim, de partijvoorzitter van de HVB, gaf aan dat de partij stand heeft gehouden en groei heeft doorgemaakt. Hij benadrukte het belang van het leren van gemaakte fouten en het evalueren van samenwerkingen met andere politieke partijen. Noersalim verklaarde dat er in de toekomst constructieve gesprekken zullen worden gevoerd over mogelijke samenwerkingen, waarbij politieke partijen die met de HVB willen samenwerken, zich dienen te houden aan transparante en verantwoorde praktijken, weg van vriendjespolitiek en het begunstigen van familie en vrienden. Hij benadrukte dat het essentieel is dat de Surinaamse bevolking opnieuw vertrouwen krijgt in politici.

De HVB zet zich volgens Noersalim ook in voor het creëren van mogelijkheden voor jongeren om door te stromen in de politiek. Hij benadrukte het belang van praktische vaardigheden en onafhankelijkheid, waarbij hij opmerkte dat mensen moeten leren voor zichzelf te zorgen en niet afhankelijk te zijn van een enkele politieke leider.

De zesjarige mijlpaal van de HVB markeert een tijd van reflectie, groei en ambitieuze plannen voor de toekomst. De partij lijkt vastbesloten om het politieke landschap in Suriname te veranderen en positieve veranderingen teweeg te brengen voor haar bevolking. De komende jaren zullen ongetwijfeld cruciaal zijn voor de HVB, aangezien ze werkt aan het verwezenlijken van haar visie voor het land.


Posted

in

by

Tags: