Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – Friends-acteur Matthew Perry overleden

Suriname Herald – Friends-acteur Matthew Perry overleden

Friends-acteur Matthew Perry overleden

Afbeelding: Suriname Herald – 29 oktober 2023 om 03:12
Bericht: Friends-acteur Matthew Perry overleden
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 29 oktober 2023 om 03:12

Het nieuws van het plotselinge overlijden van Matthew Perry, vooral bekend bij het grote publiek als Chandler Bing in de legendarische sitcom “Friends,” heeft overal ter wereld diepe droefheid veroorzaakt. Op 54-jarige leeftijd werd Perry levenloos aangetroffen in zijn huis, zoals gerapporteerd door diverse betrouwbare Amerikaanse media. Dit tragische voorval deed zich voor in zijn woonplaats Los Angeles, waar hij op zaterdag werd gevonden.

Volgens politiebronnen, zoals Los Angeles Times meldde, werd Perry aangetroffen in zijn jacuzzi. Hoewel de politie nog niet officieel bevestigt dat de acteur is overleden, zijn er onderzoeken gaande naar het overlijden op zijn woonadres. Een brandweerwoordvoerder bevestigde dat ze werden opgeroepen voor een reddingsoperatie waarbij het slachtoffer zich in het water bevond. Het was Perry’s assistent die hem ontdekte. Bronnen van Times en TMZ suggereren dat het overlijden van de acteur als niet verdacht wordt beschouwd, en er zijn geen aanwijzingen van drugsgebruik gevonden in zijn huis. De officiële doodsoorzaak is momenteel onderwerp van onderzoek.

Warner Bros. Television Group, de producent van “Friends,” heeft diepe droefheid uitgedrukt en verklaarde: “We zijn kapot van het overlijden van onze goede vriend Matthew Perry. Zijn geniale humor heeft impact gehad op de hele wereld en hij zal bij velen voor altijd in hun hart blijven.” Deze verklaring benadrukt de invloed die Perry’s karakter Chandler Bing had op het wereldwijde publiek.

Matthew Perry werd wereldberoemd dankzij zijn iconische rol als Chandler Bing in de Amerikaanse hitserie “Friends.” Hij speelde dit karakter gedurende tien seizoenen, waardoor hij wereldwijd erkenning kreeg in ongeveer honderd landen. Perry’s vertolking van Chandler was doorspekt met briljante humor, wat een blijvende impact had op fans van de show. De serie blijft geliefd en wordt nog steeds door velen bekeken, en Chandler Bing is een onuitwisbaar personage in de wereld van televisie.

Na zijn tijd in “Friends” zette Perry zijn acteercarrière voort en verscheen hij in verschillende speelfilms, waaronder “The Whole Nine Yards.” Bovendien speelde hij gastrollen in populaire series zoals “Ally McBeal” en “The West Wing.” Hij leende ook zijn stem aan de animatieserie “The Simpsons.” Hoewel zijn aanwezigheid op het scherm in de latere jaren minder frequent werd, bleef Perry een geliefde figuur in de entertainmentindustrie.

In 2017 had Perry zijn laatste rol in een serie of film, met zijn optreden in de miniserie “The Kennedys After Camelot.” In datzelfde jaar publiceerde hij zijn memoires getiteld “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir.” In dit boek deelde hij openhartig over zijn langdurige strijd tegen verslaving aan alcohol en drugs. Perry’s eerlijkheid over deze persoonlijke gevechten inspireerde velen en benadrukte het belang van het aanpakken van dergelijke uitdagingen.

Het verlies van Matthew Perry laat een leegte achter in de entertainmentwereld en in de harten van velen die hem bewonderden, niet alleen om zijn acteertalent, maar ook om zijn openhartige en moedige strijd tegen verslaving. Zijn nalatenschap zal voortleven in de herinneringen van zijn fans en in de tijdloze afleveringen van “Friends,” waarin zijn onnavolgbare humor en charisma schitterden.


Posted

in

by

Tags: