Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – FOLS roept leden op thuis te blijven

Suriname Herald – FOLS roept leden op thuis te blijven

FOLS roept leden op thuis te blijven

Afbeelding: Suriname Herald – 13 november 2023 om 07:30
Bericht: FOLS roept leden op thuis te blijven
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 13 november 2023 om 07:30

FOLS Herhaalt Oproep voor Leerkrachten om Thuis te Blijven

In een recent oproepbericht heeft de Federatie van Organisaties van Leerkrachten in Suriname (FOLS) haar leden opnieuw opgeroepen om vandaag thuis te blijven, zoals eerder het geval was op donderdag 9 en vrijdag 10 november. Op die dagen gaven leerkrachten massaal gehoor aan de oproep van de FOLS. De lidbonden van FOLS, waaronder de Katholieke Onderwijzersbond (KOB), de Christelijke Onderwijzersbond Broederschap (COB), de Surinaamse Openbare Onderwijzersbond (SOB), de Islamitische Onderwijzersbond (IOB), en de Bond van Leraren bij het Technisch Onderwijs (BLTO), hebben hun leden opgeroepen om op maandag 13 november 2023 opnieuw thuis te blijven.

Het oproepbericht geeft aan dat leden ook de mogelijkheid hebben om de vergadering van de gezamenlijke vakbeweging bij te wonen, die vandaag om 09.00 uur plaatsvindt in het CLO-gebouw aan de Gemenelandsweg. Leden worden gevraagd de berichten van zowel de federatie als de gezamenlijke vakbeweging nauwlettend te volgen. Het presidium van de FOLS benadrukt dat van alle leden wordt verwacht dat zij zich correct opstellen bij de uitvoering van dit actiemodel.

Ondanks het feit dat de gezamenlijke vakbeweging zaterdag een ontmoeting heeft gehad met de regering over hun eis om de btw-verhogingen terug te draaien, komen de vakbonden vandaag opnieuw bijeen. Het is nog niet duidelijk of deze bijeenkomst bedoeld is om de resultaten van de ontmoeting met de regering met de leden te bespreken of om het actiemodel aan te passen.

Bron: Suriname Herald


Posted

in

by

Tags: