Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – Fietser om het leven bij aanrijding met auto

Suriname Herald – Fietser om het leven bij aanrijding met auto

Fietser om het leven bij aanrijding met auto

Afbeelding: Suriname Herald – 31 oktober 2023 om 19:34
Bericht: Fietser om het leven bij aanrijding met auto
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 31 oktober 2023 om 19:34

Een tragisch ongeval heeft zich vanmiddag voorgedaan op de kruising van de Dr. Sophie Redmondstraat en de Maystraat, waarbij een fietser om het leven kwam na een aanrijding met een auto. Het slachtoffer, een man van onbekende leeftijd, probeerde de Maystraat over te steken toen hij werd geschept door de autobestuurder.

Het ongeval resulteerde in een fatale afloop voor de fietser, die op de voorruit van de auto belandde en ernstig hoofdletsel opliep. Nadat de ambulancedienst ter plaatse was geroepen, constateerde het medische personeel bij aankomst dat het slachtoffer geen tekenen van leven meer vertoonde. Een arts die werd gealarmeerd, heeft officieel de dood van het slachtoffer vastgesteld.

Het lichaam van de overleden fietser is overgebracht naar het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar verder onderzoek zal plaatsvinden om de exacte toedracht van het tragische ongeval te achterhalen. De politie heeft de zaak in onderzoek en zal proberen de omstandigheden en oorzaken van het incident vast te stellen.

Dergelijke verkeersongevallen zijn altijd hartverscheurend en herinneren ons aan het belang van verkeersveiligheid en het respecteren van verkeersregels. Het is een trieste gebeurtenis voor de familie en vrienden van het slachtoffer, en onze gedachten gaan naar hen uit in deze moeilijke tijd. Het is van essentieel belang dat alle weggebruikers de verantwoordelijkheid nemen om voorzichtig te rijden en de verkeersregels na te leven om dergelijke tragische incidenten te voorkomen. Veiligheid op de weg moet altijd de hoogste prioriteit hebben.


Posted

in

by

Tags: