Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – 61-jarige valt dood neer in Centrum Paramaribo

Suriname Herald – 61-jarige valt dood neer in Centrum Paramaribo

61-jarige valt dood neer in Centrum Paramaribo

Afbeelding: Suriname Herald – 1 november 2023 om 10:47
Bericht: 61-jarige valt dood neer in Centrum Paramaribo
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 1 november 2023 om 10:47

Op een treurige ochtend viel een 61-jarige man plotseling levenloos neer langs de Zwartenhovenbrugstraat, ter hoogte van het Kwakoe monument. De politie werd op de hoogte gesteld van een bewusteloze man langs de weg, en bij aankomst op de plaats van het incident troffen de wetshandhavers de levenloze man aan op een leegstaand terrein op de hoek van de Zwartenhovenbrugstraat en Dr. Sophie Redmondstraat. Er sijpelde bloed uit de mond van de man, volgens de verstrekte informatie. Na een lokaal onderzoek vond de politie een identiteitskaart op het lichaam, die van de overledene bleek te zijn.

Volgens informatie van de familie had de man, met de initialen B.M., de ochtend van de tragedie een bus genomen vanuit Welgedacht A naar Paramaribo. Toen hij bij het Kwakoe monument uit de bus stapte, liep hij naar een steen om daarop te gaan zitten. Omstanders die de situatie opmerkten, aarzelden niet en belden onmiddellijk de politie, die snel ter plaatse verscheen. Een ambulance werd ook opgeroepen om hulp te bieden.

Bij aankomst van de ambulance bleek echter dat de man al was overleden. Een arts die bij de situatie werd geroepen, stelde de dood vast als zijnde natuurlijk. Vervolgens werd het lichaam door een uitvaartbedrijf naar het mortuarium overgebracht.

Het overlijden van deze man langs de Zwartenhovenbrugstraat is een tragische gebeurtenis die de gemeenschap diep treft. Hoewel de exacte oorzaak van zijn plotselinge overlijden nog niet duidelijk is, is het verlies van een mensenleven altijd hartverscheurend. De autoriteiten zullen ongetwijfeld onderzoek doen naar de omstandigheden rond zijn dood om te proberen duidelijkheid te verschaffen aan de familie en de gemeenschap.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dergelijke tragische gebeurtenissen ons eraan herinneren hoe fragiel het leven kan zijn en dat we moeten koesteren wat we hebben. Het verdriet en de pijn die gepaard gaan met het verlies van een geliefde zijn onmetelijk, en we moeten altijd medeleven tonen aan degenen die rouwen. Het is ook een herinnering aan de kwetsbaarheid van het menselijk bestaan en het belang van het waarderen van de tijd die we hebben met onze dierbaren.


Posted

in

by

Tags: