Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Surinam Airways noemt bericht over stopzetting vliegverbinding Miami-Paramaribo fake

Surinam Airways noemt bericht over stopzetting vliegverbinding Miami-Paramaribo fake

Surinam Airways heeft notie genomen van een online bericht welke door minstens twee verschillende internationale sites wordt bekendgemaakt en lokaal via sociale media wordt verspreid. Hierbij wordt gesuggereerd alsof de lucht/vliegverbinding tussen Miami en Paramaribo voor een periode van zes maanden tot en met maart 2024 gesloten zou zijn. De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) meldt in een persbericht dat dit bericht fake is.

Surinam Airways heeft intussen contact gemaakt met station Miami en volgens dit station is hierover niets aangegeven in de maandelijkse meeting met Miami International en andere stakeholders.

Surinam Airways wenst vooralsnog aan te geven dat dit soort besluiten maanden van te voren netjes wordt gemeld en dat deze berichtgeving waarschijnlijk dan ook ‘fake’ is.

Intussen wordt met alle en de belangrijkste stakeholders in Miami nagegaan hoe deze berichtgeving tot stand zou zijn gekomen. Surinam Airways doet een beroep op passagiers en reisagenten kalm te blijven en de officiële berichtgeving vanuit Surinam Airways af te wachten.