Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Supermodel Naomi Campbell zegt dat ze een PrettyLittleThing-lijn heeft gemaakt omdat ze niet gelooft dat jonge vrouwen weten wie ze is

Supermodel Naomi Campbell zegt dat ze een PrettyLittleThing-lijn heeft gemaakt omdat ze niet gelooft dat jonge vrouwen weten wie ze is

Naomi Campbell creëerde een PrettyLittleThing-lijn omdat ze niet gelooft dat jonge vrouwen weten wie ze is. Het 53-jarige supermodel werkt samen met de online moderetailer aan de Designed by Naomi Campbell-collectie. In een tweedelige documentaire legde ze de reden achter de lijn uit: “Ik spreek met een jongere generatie waarvan ik dacht dat ze niet eens wisten wie ik was. Als ik aan mode denk, discrimineert mode niet.  Ik kan niet wachten om al deze lieve jonge vrouwen mijn ontwerpen te zien dragen. “Ik wil dat jonge meisjes uit deze collectie iets meenemen om zichzelf te zijn, vertrouwen te hebben in de manier waarop ze deze kleding dragen en door mij ontworpen zijn, en te interpreteren wie ze zijn in de kleding.  Dus brengen ze hun eigen essentie, stijl-swag naar de outfits. Naomi benadrukte onlangs dat ze een ‘changemaker’ wil zijn, zelfs als dat betekent dat ze ‘fast fashion’ moet omarmen. Het mode-icoon uit de jaren 90 werkt samen met twee opkomende ontwerpers in een poging om verandering teweeg te brengen in de fast fashion-industrie. Zoals geciteerd door Women’s Wear Daily zei ze: “Ik zie mezelf als een changemaker.  Als changemaker vond ik dit een goede zaak om te doen. “Ik weet dat het fast fashion is en dat mensen hun kritiek hebben. Ik ontken ze niet. “Maar als changemaker voelde ik dat dit een geweldige manier was om verandering in de industrie teweeg te brengen door mijn opkomende ontwerpers erkend te krijgen en ze op een mondiaal platform te zien.” Het supermodel wil graag dat de industrie “alle grenzen” openstelt en niet “discrimineert”. Ze voegde eraan toe: “Als het hun droom is om te laten zien, laat ze dan laten zien. “Hun de ondersteuning bieden die ze nodig hebben, is het allerbelangrijkste, of dat nu de manier is waarop ze produceren of produceren. “Voor mij gaat het niet om het gebruik van het woord of het aanvinken van een vakje – het gaat om het doen van de actie, de pure actie. Het geeft een deel van je platform en deelt het met iemand die getalenteerd is.”