Home » Surinaams nieuws » Sunny Point kampioen Wanica Sportorganisatie Real Kaja heeft gelijkspel nodig voor back-to-back semikampioenschap

Sunny Point is de nieuwe kampioen van de Wanica Sportorganisatie (WSO). Op de laatste speeldag van de finaleronde won ze met 2-0 van Inter Kaja in een tumultueuze wedstrijd. De ruststand was 1-0 door een goal van Etienne Jonathan. In de 68ste minuut van de tweede helft stelde Bijoris Abiode het kampioenschap veilig. Twee minuten hierna brak de hel los […]

Lees verder: Sunny Point kampioen Wanica Sportorganisatie Real Kaja heeft gelijkspel nodig voor back-to-back semikampioenschap