Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Sunny Leone deelt een oprechte boodschap aan echtgenoot Daniel Weber

Sunny Leone deelt een oprechte boodschap aan echtgenoot Daniel Weber

Actrice Sunny Leone, die onlangs haar “Cannes-debuut” maakte met de Anurag Kashyap-regie ‘Kennedy’, sprak haar dankbaarheid uit jegens haar man Daniel Weber. omdat hij 15 jaar aan haar zijde staat.

De actrice ging onlangs naar haar Instagram-account om twee video’s van de prestigieuze film te delen samen met een “lief briefje” voor haar man. Een van de video’s toont het kussende paar terwijl ze poseren voor foto’s voordat ze “Grand Theatre Lumiere” binnengingen, waar haar film ‘Kennedy’ werd vertoond in de middernacht sectie. Sunny Leone schreef: “God heeft je in mijn leven gestuurd op mijn dieptepunt. Op dat moment heb je letterlijk mijn leven gered en sindsdien sta je aan mijn zijde. 15 jaar saamhorigheid! Zonder jou was dit moment in Cannes nooit gebeurd.”

Sunny Leone zei verder in haar post: “Je voortdurende strijd om me vooruit te stuwen en me te helpen mijn dromen te volgen, is echt onbaatzuchtigheid naar een ander niveau. Ik hou van je en bedankt!” In een reactie op haar bericht schreef Daniel Weber: “Je hebt alles verdiend wat je hebt bereikt!!!!! Met of zonder mij!!!! Ik houd van je!!!!! Het is nog maar het begin!!!!”