Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Starnieuws » Starnieuws – Wegomlegging Menkendam- en Draaibatrastraat

Starnieuws – Wegomlegging Menkendam- en Draaibatrastraat

Wegomlegging Menkendam- en Draaibatrastraat

Afbeelding: Starnieuws – 06 Dec, 10:30
Bericht: Wegomlegging Menkendam- en Draaibatrastraat
Bron: Starnieuws
Publicatiedatum: 06 Dec, 10:30

Vandaag wordt een gedenkwaardige dag in Suriname, met de begrafenis van vijftien slachtoffers van de recente mijnramp. De begraafplaats van Poesa, gelegen aan de Draaibatrastraat, staat centraal voor deze plechtige gebeurtenis. De autoriteiten van het land zijn aanwezig om deze emotionele dag bij te wonen en hun respect te betuigen aan de overledenen.

De omgeving rond de begraafplaats is echter niet toegankelijk zoals gebruikelijk. Verscheidene wegen zijn afgesloten om een vlotte en respectvolle gang van zaken te waarborgen. Kruispunten zoals de Menkendam en de Draaibatrastraat, de Livornosteeg en de Draaibatrastraat, samen met alle andere straten die uitkomen op en rondom de Draaibatrastraat, worden afgesloten voor het verkeer.

De politie benadrukt het belang voor weggebruikers om deze omleidingen te respecteren en nauwgezet de aanwijzingen op te volgen die ter plaatse gegeven worden. Het doel is om een vlotte doorstroming te verzekeren en tegelijkertijd de waardigheid van deze dag te behouden.

Het verdriet om deze tragische gebeurtenis heeft het land in rouw gedompeld. Families, vrienden en de gehele gemeenschap komen samen om eer te betonen aan de s


Posted

in

by

Tags: