Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Starnieuws » Starnieuws – Vanavond bewolkt, morgen matige buien

Starnieuws – Vanavond bewolkt, morgen matige buien

Vanavond bewolkt, morgen matige buien

Afbeelding: Starnieuws – 14 Nov, 18:42
Bericht: Vanavond bewolkt, morgen matige buien
Bron: Starnieuws
Publicatiedatum: 14 Nov, 18:42

Starnieuws meldt dat de weersomstandigheden voor de komende periode een mix van bewolking en droogte zullen vertonen, met een neiging naar helderheid tijdens de avond en nachtelijke uren. De kans op mist en nevel in bosrijke regio’s aan het einde van de nacht wordt niet uitgesloten. Voor morgen voorspelt de Meteorologische Dienst Suriname perioden van lichte tot soms matige buien, inclusief onweer, die zich al in de vroege ochtend kunnen manifesteren.

De vroege middaguren laten een toenemende activiteit van wijdverspreide onweersbuien zien, vaak vergezeld van windstoten, vooral langs de kust. Volgens de voorspellingen van de meteorologen zullen deze buien in de vooravond geleidelijk naar het zuiden van het land trekken.

Op 15 november 2023 wordt gewaarschuwd voor een hogere gevoelstemperatuur dan de verwachte maximale temperatuur in de middag en avond. Dit gaat gepaard met matige tot soms kortstondig zware onweersbuien en windstoten. De wind zal variëren tussen het zuidoosten en noordoosten, met snelheden tot 35 km/u. Lokale gebieden kunnen kortstondig hogere windsnelheden ervaren, vooral vlak voor en tijdens onweersbuien, tot wel 45 km/u.

De voorspelde temperatuur schommelt tussen maximaal 37°C en minimaal 22°C, waardoor het weer naar verwachting warm zal zijn gedurende de dag en koeler tijdens de nacht. Deze updates zijn van cruciaal belang voor iedereen die gevoelig is voor veranderingen in weersomstandigheden, vooral gezien de variabele temperaturen en de kans op onweer.

Het is belangrijk om voorbereid te zijn op mogelijke weersveranderingen en de aanbevelingen van lokale autoriteiten en meteorologische diensten op te volgen om jezelf en anderen te beschermen tegen ongunstige weersomstandigheden.


Posted

in

by

Tags: