Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Starnieuws » Starnieuws – Sportzaken Nickerie houdt Srefidensi sportactiviteiten

Starnieuws – Sportzaken Nickerie houdt Srefidensi sportactiviteiten

Sportzaken Nickerie houdt Srefidensi sportactiviteiten

Afbeelding: Starnieuws – 16 Nov, 15:24
Bericht: Sportzaken Nickerie houdt Srefidensi sportactiviteiten
Bron: Starnieuws
Publicatiedatum: 16 Nov, 15:24

De viering van 48 jaar Srefidensi in Suriname is in volle gang met sportactiviteiten die verschillende ministeries en bedrijven bij elkaar brengen. De afdeling Sportzaken Nickerie trapte deze sportieve dagen af met een scala aan sporten, waaronder domino, slagbal, volleybal en voetbal, waarbij teams van verschillende instellingen tegen elkaar uitkomen.

De aftrap van de sportevenementen vond plaats met een domino-wedstrijd tussen de werknemers van Openbaar Groen en Afvalbeheer en hun tegenhangers van de Belastingdienst. De Belastingdienst bleek dominant te zijn en won met een overtuigend verschil van 11 punten. Daarna stonden het Korps Brandweer en het Korps Penitentiaire Ambtenaren tegenover elkaar in een intense domino-strijd, waarbij de Penitentiaire Ambtenaren als winnaars uit de bus kwamen met een verschil van 14 punten.

De sportcompetitie gaat verder met verschillende activiteiten op verschillende dagen en locaties. Slagbalwedstrijden staan gepland op het Parkveld op donderdagmiddag, terwijl vrijdagavond het Volksplein het toneel zal zijn voor de volledige volleybalwedstrijden. De voetbalwedstrijden zullen gedurende het weekend plaatsvinden op het Parkveld, met de finales van zowel slagbal als voetbal gepland op respectievelijk donderdag 23 en vrijdag 24 november.

Het hoogtepunt van de domino-wedstrijd, de finale, zal plaatsvinden op vrijdag 24 november, waar de winnaar bekroond zal worden na een intense strijd tussen de deelnemende teams. De festiviteiten eindigen niet met de sportcompetitie; na de


Posted

in

by

Tags: