Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Starnieuws » Starnieuws – SLM zet tweede toestel Victory in op regionale route

Starnieuws – SLM zet tweede toestel Victory in op regionale route

SLM zet tweede toestel Victory in op regionale route

Afbeelding: Starnieuws – 14 Nov, 02:54
Bericht: SLM zet tweede toestel Victory in op regionale route
Bron: Starnieuws
Publicatiedatum: 14 Nov, 02:54

Surinam Airways verraste de passagiers van hun inaugurele vlucht met een gedenkwaardig geschenk: een powerbank. Deze historische commerciële vlucht, uitgevoerd met het vliegtuig genaamd Victory, werd met applaus begroet na een aankondiging aan boord. De reizigers op deze vlucht van Paramaribo naar Curaçao, Aruba en terug werden op aangename wijze verrast door de luchtvaartmaatschappij.

De tweede aanwinst van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), het toestel B737-800 met de registratie PZ-TCX, omgedoopt tot Victory, voerde op maandag zijn inaugurale vlucht uit. Als aandenken aan deze speciale gebeurtenis ontvingen passagiers een powerbank van de luchtvaartmaatschappij. Dit specifieke vliegtuig is toegewijd aan regionale routes en landde in september op de Johan Adolf Pengel-luchthaven, waarna alle vereiste formaliteiten werden afgehandeld voordat de inaugurele vlucht plaatsvond.

Als blijk van waardering krijgen passagiers aan boord een klein geschenk van de bemanning. Deze Boeing 737-800 vormt het derde vliegtuig in de vloot van SLM, terwijl de Airbus A340-300 wordt ingezet op trans-Atlantische routes. De SLM heeft plannen om geleidelijk aan haar bestemmingen uit te breiden en ziet de inzet van het Victory-vliegtuig als een mogelijkheid om haar operationele horizon te verbreden.

De vlucht van gisteren trok aanzienlijke belangstelling en was behoorlijk volgeboekt. Dit tweede geleasede toestel, de B737-800 met registratie PZ-TCX, landde vannacht opnieuw op de Johan Pengel-luchthaven. Zodra alle benodigde documenten en registraties zijn afgerond, zal het vliegtuig binnenkort commercieel worden ingezet op regionale routes. De komst van dit nieuwe toestel vergroot niet alleen de operationele flexibiliteit van de luchtvaartmaatschappij, maar legt ook de basis voor geplande groei en stabiliteit in de toekomst.

Bron: Starnieuws [https://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/78329]


Posted

in

by

Tags: