Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Starnieuws » Starnieuws – Regenbuien en winderig weer verwacht

Starnieuws – Regenbuien en winderig weer verwacht

Regenbuien en winderig weer verwacht

Afbeelding: Starnieuws – 05 Dec, 18:35
Bericht: Regenbuien en winderig weer verwacht
Bron: Starnieuws
Publicatiedatum: 05 Dec, 18:35

Volgens recente rapporten van de Meteorologische Dienst Suriname worden er voor vanavond voortzettingen van regenbuien voorspeld, voornamelijk in het binnenland. De komende nacht is er een kans op een sporadische regenbui, vooral gericht op binnenlandse gebieden. Bovendien wordt tegen het einde van de nacht de vorming van nevel of mist verwacht in enkele specifieke gebieden.

De weersvoorspelling voor morgenochtend wijst op lokale bewolking, waarbij mogelijk tegen het einde van de ochtend een enkele regenbui kan voorkomen. In de loop van de middag en avond worden lokale regenbuien voorspeld, soms vergezeld van onweer. Een waarschuwing voor 6 december meldt een tijdelijk winderig klimaat op lokale schaal. De wind zal variëren van noordoost naar oostelijke richtingen, met snelheden die kunnen oplopen tot 25 km/u. Lokale windvlagen kunnen tijdelijk toenemen tot maximaal 45 km/u.

De verwachte temperatuur schommelt tussen maxima van 34°C en minima van 22°C. De zonsopgang wordt voorspeld om plaats te vinden om 06.37 uur, terwijl de zonsondergang voor woensdag wordt voorspeld om 18.25 uur.

Deze informatie, afkomstig van Starnieuws, benadrukt het belang van voorbereiding op een voortzetting van regenbuien gedurende de avond en nacht, voornamelijk in binnenlandse regio’s. De waarschuwing voor tijdelijk winderige omstandigheden op lokale schaal onderstreept de noodzaak om aandacht te besteden aan eventuele windstoten die kunnen optreden. De variatie in temperaturen tussen maxima en minima benadrukt de mogelijkheid van aanzienlijke fluctuaties gedurende de dag.

Het is van cruciaal belang om alert te blijven op veranderende weersomstandigheden en gepaste voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het voorbereiden op regenval en mogelijke windvlagen. Blijf op de hoogte van de updates van de Meteorologische Dienst Suriname voor verdere ontwikkelingen in het weerbeeld van de komende dagen.


Posted

in

by

Tags: