Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Starnieuws » Starnieuws – Mertopawiro nieuwe afdelingsvoorzitter NPS Marowijne

Starnieuws – Mertopawiro nieuwe afdelingsvoorzitter NPS Marowijne

Mertopawiro nieuwe afdelingsvoorzitter NPS Marowijne

Afbeelding: Starnieuws – 04 Dec, 00:57
Bericht: Mertopawiro nieuwe afdelingsvoorzitter NPS Marowijne
Bron: Starnieuws
Publicatiedatum: 04 Dec, 00:57

Starnieuws meldt de felicitaties van NPS-voorzitter Gregory Rusland aan de kersverse afdelingsvoorzitter van Marowijne, Ruben Mertopawiro. Het district verwelkomde onlangs een nieuw afdelingsbestuur, waarbij Steve Kamperveen na een lange periode het stokje doorgaf aan jongere leiders onder leiding van Mertopawiro.

Tijdens de installatiebijeenkomst op zondag in Moengo, benadrukte Rusland het belang van diversiteit binnen de partij. Hij reageerde op opmerkingen over de verschijning van de nieuwe voorzitter en benadrukte dat de NPS een inclusieve partij is, zonder te letten op de etnische achtergrond van haar leden. Voor Rusland staat samenwerking voorop, ongeacht iemands achtergrond.

De NPS-voorzitter plaatste de focus op de noodzaak om zijn partij weer te laten groeien tot de grootste in het land. Hij onderstreepte het belang van de groene partij in de nationale leiding, verwijzend naar het verleden waarin het volk welvaart kende onder het bewind van de NPS. Rusland haalde aan dat de koers in 2010 nog SRD 2.80 was voor de US dollar, terwijl deze nu bijna SRD 40 bedraagt. De gestegen kosten hebben het voor de bevolking moeilijk gemaakt, waarbij Rusland opmerkte dat stabiliteit en welvaart werden ervaren tijdens de heerschappij van zijn partij.

De politicus streeft naar verandering in 2025, waarbij hij belooft dat de NPS zich volledig zal inzetten voor een betere toekomst. Hij wijst op de noodzaak om de huidige uitdagende situatie te veranderen, waarin mensen worstelen door de economische omstandigheden.

Het is duidelijk dat de NPS vastberaden is om haar rol te spelen in de Surinaamse politiek en om het welzijn van de bevolking te verbeteren. Met de benoeming van een nieuw afdelingsbestuur in Marowijne, gericht op een jongere generatie, tracht de partij een nieuwe koers te varen in haar streven naar politieke groei en verandering voor Suriname.

Bron: Starnieuws


Posted

in

by

Tags: