Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Starnieuws » Starnieuws – Eerste Pamaka Leveranciers Netwerkevenement succesvol

Starnieuws – Eerste Pamaka Leveranciers Netwerkevenement succesvol

Eerste Pamaka Leveranciers Netwerkevenement succesvol

Afbeelding: Starnieuws – 03 Dec, 17:42
Bericht: Eerste Pamaka Leveranciers Netwerkevenement succesvol
Bron: Starnieuws
Publicatiedatum: 03 Dec, 17:42

Newmont Suriname heeft onlangs een bijeenkomst georganiseerd voor Pamaka Leveranciers in het Assuria High Rise Event Center, met meer dan 90 deelnemers uit de Pamaka-gemeenschap, voornamelijk afkomstig uit Paramaribo en Frans Guyana. Dit evenement resulteerde in ongeveer 40 nieuwe potentiële dienstverleners die zich registreerden, inclusief bestaande leveranciers die nieuwe producten en diensten presenteerden.

Het belangrijkste doel van dit Pamaka Leveranciers Netwerkevenement was tweeledig: allereerst om Pamaka ondernemers in Paramaribo te informeren over het Lokale Inkoopsysteem van Newmont, en ten tweede om Pamaka ondernemers te registreren om potentiële zakelijke kansen vast te stellen.

De bijeenkomst begon met een presentatie van de Business Compliance Integrity Manager van Newmont, die de ethische normen en nalevingsstandaarden benadrukte bij het zakendoen met Newmont. Vervolgens werd het werkgebied van de afdeling Supply Chain Management geïntroduceerd, waarbij het belang van Lokale Inkoop werd onderstreept en de vereisten en processen voor bedrijven om leveranciers van Newmont te worden werden toegelicht.

De betrokkenheid van Newmont bij het ondersteunen van lokale leveranciers werd benadrukt, vergezeld van een lijst van goederen en diensten die al actief lokaal werden ingekocht. Drie bestaande Pamaka


Posted

in

by

Tags: