Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Starnieuws » Starnieuws – Droog weer blijft, kleine kans op bui

Starnieuws – Droog weer blijft, kleine kans op bui

Droog weer blijft, kleine kans op bui

Afbeelding: Starnieuws – 09 Nov, 19:11
Bericht: Droog weer blijft, kleine kans op bui
Bron: Starnieuws
Publicatiedatum: 09 Nov, 19:11

In het nasleep van een verzengende dag loert aan het begin van de avond de mogelijkheid op een regenbui in het westelijke deel van Suriname. Volgens de recentste informatie van de Meteorologische Dienst Suriname, blijft het echter de rest van de avond en nacht opnieuw droog. In sommige regio’s kan zich tegen het einde van de nacht mogelijk nevel ontwikkelen, waardoor de atmosfeer een mysterieuze dimensie krijgt.

De weersvoorspelling voor morgenochtend wijst op een voortzetting van de droogte, zij het met toenemende bewolking in de middag. Deze bewolking kan vergezeld gaan van een regenbui, waarbij er een kleine kans is op een onweersbui. Het weerbeeld schildert een gevarieerd palet van elementen, waarbij de natuur haar grillige kant laat zien.

Opmerkelijk is de waarschuwing die voor 10 november 2023 is uitgegeven: de gevoelstemperatuur zal naar verwachting hoger liggen dan de voorspelde maximale temperatuur van 37 °C. Dit roept niet alleen op tot extra waakzaamheid, maar benadrukt ook de ongewone hitte die het land kan omarmen. Lokaal kan er sprake zijn van winderige omstandigheden, met mogelijke windstoten die de atmosfeer verder opzwepen. De wind zal variëren uit het zuidoosten tot noordoosten, met snelheden die kunnen oplopen tot 25 km/u. In kustgebieden is er een tijdelijke verhoging van de windkracht mogelijk, met windstoten die toenemen tot maximaal 45 km/u.

Het kwik zal naar verwachting op 10 november schommelen tussen een maximum van 37 °C en een minimum van 23 °C. Deze temperaturen wijzen op een uitdagende dag waarin het weer een prominente rol speelt in het dagelijkse leven van de Surinamers. Het is van essentieel belang voor de inwoners om zich bewust te zijn van de extreme omstandigheden en passende maatregelen te nemen om zichzelf te beschermen tegen de intense hitte.

De bovenstaande informatie is afkomstig van Starnieuws, een gerenommeerde bron voor actuele nieuwsberichten. Het geeft een gedetailleerde inkijk in de meteorologische verwachtingen en waarschuwingen die van invloed zijn op het weer van vandaag en morgen in Suriname. Het is raadzaam om de berichtgeving van Starnieuws nauwlettend te volgen en eventuele updates of aanvullende informatie in de gaten te houden om goed voorbereid te zijn op de weersomstandigheden.


Posted

in

by

Tags: