Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Starnieuws » Starnieuws – Bromfietser in MMC overleden aan gevolgen aanrijding

Starnieuws – Bromfietser in MMC overleden aan gevolgen aanrijding

Bromfietser in MMC overleden aan gevolgen aanrijding

Afbeelding: Starnieuws – 03 Dec, 20:33
Bericht: Bromfietser in MMC overleden aan gevolgen aanrijding
Bron: Starnieuws
Publicatiedatum: 03 Dec, 20:33

In het Mungra Medisch Centrum (MMC) is tragisch nieuws naar buiten gekomen omtrent het overlijden van een individu, aangeduid als R.K., na een noodlottig ongeval op zaterdagavond. Dit trieste incident deed zich voor aan de Parmessarweg in het district Nickerie, waarbij een bromfietser en een personenauto met elkaar in botsing kwamen.

Volgens de bevindingen van de wetsdienaren van het politiebureau Paradise, reden de betrokken voertuigen in tegenovergestelde richtingen. De bromfietser week om een nog onbekende reden af van zijn rijbaan en kwam in aanraking met de rechterzijde van de auto, wat resulteerde in de fatale aanrijding. Het slachtoffer, R.K., werd bewusteloos aangetroffen op het wegdek en met spoed overgebracht naar het MMC. Helaas heeft R.K. het leven op zondag in het ziekenhuis gelaten, zoals gemeld door de politie Public Relations.

Het is vastgesteld dat de automobilist, in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs, ten tijde van het ongeval niet onder invloed was van alcohol of enige andere bedwelmende middelen. Het onderzoek naar deze tragische gebeurtenis is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West nadat het rijbewijs van de bestuurder werd ingenomen.

De details van dit incident, zoals gerapporteerd door Starnieuws, werpen een schrijnend licht op de gevaren op de weg en dienen als een herinnering aan de noodzaak van verantwoordelijkheid en oplettendheid tijdens het verkeer. Het trieste verlies van een mensenleven door een verkeersongeval is een pijnlijke herinnering aan de kwetsbaarheid van iedere weggebruiker.

Dit tragische voorval onderstreept eens te meer de cruciale rol van onderzoek en maatregelen om de oorzaken van dergelijke ongelukken beter te begrijpen en toekomstige incidenten te voorkomen. Het is van essentieel belang dat verkeersveiligheid hoog op de agenda blijft staan, niet alleen in Suriname maar wereldwijd, om het aantal verkeersslachtoffers te verminderen en gemeenschappen veiliger te maken voor iedereen.

Het betreurenswaardige verlies van R.K. herinnert ons aan het belang van continue aandacht voor veiligheid op de weg, het naleven van verkeersregels en het bewustzijn van alle weggebruikers. Het is een collectieve verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een veiliger verkeersklimaat en het voorkomen van onnodige tragedies zoals deze.

Bron: Starnieuws


Posted

in

by

Tags: