Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Sportschool B-Fit organiseert Zumbathon

Sportschool B-Fit organiseert Zumbathon

PARAMARIBO – De populaire Sportschool B-Fit van Bernadette Agbulos bestaat dit jaar 10 jaar. In verband hiermee organiseert zij dit jaar naast fietstochten, ook een zumbathon en een trim loop. De eerst volgende activiteit is een zumbathon. Deze wordt op zaterdag 28 april 2012 gehouden in de Ismay van Wilgen Sporthal van 10 tot 12 ‘s morgens.Een zumbathon is een zumba workout van 2 uren lang.

Aan GFC Nieuws vertelt Bernadette Agbulos het volgende hierover: “Ik krijg reacties als: mi gado, dat houd ik nooit vol, maar het leuke hiervan is, dat het dansen is. Zumba is dansen. Het is te vergelijken met een dansbathon. Dus 2 uren houdt men eigenlijk wel vol.” Men is ook niet verplicht 2 uren lang mee te doen, het is geen wedstrijd. Het gaat erom dat men komt en op een zeer plezierige manier gezond bezig te zijn.

Er gaat Dasani water zijn en ook Powerade om de dorst te lessen. Ook de EHBO gaat er zijn, dus de deelnemers zijn in zeer goede handen. Inschrijvingen kunnen bij B-Fit van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 10 morgens en van 4:30 tot 8:30 ‘s avonds. De bijdrage is SRD15. Iedereen is welkom! Oud, jong, dik dun, man vrouw. Bewegen kan ook heel erg plezierig zijn. Het wordt een ‘Party time’ op een gezonde manier!


Posted

in

by

Tags: