Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » SPCS doneert aan commissariaat Brokopondo

SPCS doneert aan commissariaat Brokopondo

Staatsolie Power Company Suriname (SPCS), dochteronderneming van Staatsolie Maatschappij Suriname N.V., heeft gereedschappen gedoneerd aan het districtscommissariaat van Brokopondo. Met deze spullen zullen de bermen en openbare plaatsen in het district worden onderhouden.

SPCS heeft de goederen op verzoek van districtscommissaris Ludwig Mendelzoon gedoneerd. De werktuigen, waaronder kruiwagens, schoffels, harken en houwers, zijn in dankbaarheid in ontvangst genomen door de districtscommissaris.

Deze spullen zullen ingezet worden voor onderhoudswerkzaamheden in het district. Met deze geste draagt SPCS bij aan een schone omgeving voor de gemeenschap van Brokopondo. De gereedschappen zijn op 9 juni overgedragen.

Staatsolie vindt het belangrijk om zich te blijven inzetten voor Suriname, in het bijzonder de gemeenschappen waarin het bedrijf actief is. Het verzoek van de districtscommissaris van Brokopondo om te ondersteunen in de aanschaf van gereedschappen werd daarom ook meteen ingewilligd, schrijft het bedrijf in een persbericht.