Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » SPA: ‘Laten wij samen die moderne uitbuiting en onderdrukking tegengaan’

SPA: ‘Laten wij samen die moderne uitbuiting en onderdrukking tegengaan’

INGEZONDEN

Op 1 juli 2023 herdenken wij 160 jaar afschaffing van de slavernij. Op deze dag denken wij terug aan onze tot slaaf gemaakte voorouders die met enorm doorzettingsvermogen een periode van onmenselijke onderdrukking en uitbuiting hebben moeten doorstaan. Een periode vol bloed, zweet en tranen.

Heden ten dage hebben wij nog te kampen met verschillende uitdagingen op het gebied van onderdrukking en uitbuiting in Suriname daarom wil de Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) u met een positieve boodschap moed in spreken. Wij onderstrepen dat de moderne manier van onderdrukking en uitbuiting van de arbeidende mensen in alle vormen voorkomt.

Kies voor leiders die het algemeen belang in acht nemen en met liefde en doorzettingsvermogen Suriname naar grotere hoogte brengen op de ontwikkelingsladder

Samen met zuivere denkers en uitvoerders op de voorlinie kunnen wij in eenheid en met geloof in het eigen kunnen ook deze periode achter ons zetten. Laten wij bewust kiezen voor de opbouw van ons geliefd land Suriname. Laten wij strijden zodat de generaties die na ons volgen een zorgeloze toekomst hebben. Laten wij samen die moderne uitbuiting en onderdrukking tegengaan en samenwerken aan een beter Suriname.

Op deze bijzondere dag bestaat de SPA 36 jaar. 36 jaar lang is ons streven en één van de doelstellingen van de SPA om op te komen voor de arbeidende mens. Wij willen u op het hart drukken om de komende verkiezingen te kiezen voor leiders die het algemeen belang in acht nemen, met liefde en doorzettingsvermogen Suriname naar grotere hoogte brengen op de ontwikkelingsladder. Laten wij samen als echte Srananman kiezen voor een stabiele groei en ontwikkeling van onze toekomstige generaties. Samenwerken loont.

SPA

De redactie van de Ware Tijd stelt lezers in de gelegenheid stukken in te zenden ter publicatie. In principe worden alle ingezonden artikelen opgenomen, tenzij de inhoud schadelijk, kwetsend of beledigend is voor derden. Stukken die worden geplaatst komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de mening van de Ware Tijd. De redactie behoudt zich het recht voor om stukken niet te plaatsen, of in te korten of te redigeren zonder dat die uit hun context worden gehaald.