Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » SLM benadrukt: vluchten naar Miami vinden normaal voortgang

SLM benadrukt: vluchten naar Miami vinden normaal voortgang

Surinam Airways voert normaal vluchten uit naar Miami. Dat benadrukt Surinam Airways in een persbericht. Zondag werd een bericht via sociale media verspreid waarin werd beweerd dat de vliegverbinding tussen Paramaribo en Miami voor een periode van zes maanden tot en met maart 2024 zou worden stopgezet. Echter, na grondig onderzoek op zondag is gebleken dat het mogelijk om nepnieuws gaat, aangezien dit niet officieel is bevestigd door enige luchtvaartinstantie.

Surinam Airways heeft de afgelopen dagen contact opgenomen met de betrokken partijen in Miami, en zij blijken niet op de hoogte te zijn van het gemelde nieuws zoals het in de berichtgeving stond vermeld.

Vanmorgen heeft Surinam Airways zonder enige verstoring normaal vlucht PY 421 uitgevoerd naar Georgetown en Miami, en deze vlucht is volgens het schema op de Miami International Airport geland. De luchthavenautoriteiten in Miami hebben eveneens bevestigd niet op de hoogte te zijn van enige stopzetting van de vliegverbinding. De betrokken partijen in Miami hebben aangekondigd een grondig onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de valse berichtgeving.

De eerstvolgende vlucht van Surinam Airways naar Miami staat gepland voor aanstaande donderdag. Het bedrijf wil graag haar dank uitspreken aan het reizende publiek en de reisagenten voor het in haar gestelde vertrouwen. Surinam Airways verheugt zich erop om passagiers binnenkort te mogen verwelkomen op een van haar vluchten en benadrukt dat de vliegverbinding tussen Paramaribo en Miami onverminderd blijft voortbestaan.