Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Slepende ruzie eindigt in zware mishandeling; verdachte aangehouden

Slepende ruzie eindigt in zware mishandeling; verdachte aangehouden

De politie van het bureau Uitvlugt heeft op dinsdag 25 juli 2023 de 47-jarige verdachte U.A. op zijn woonadres in het politieressort aangehouden. U.A. wordt ervan verdacht op die bewuste dag de 36-jarige R.H. met een scherp voorwerp te hebben mishandeld. De politie werd ingeschakeld en hield bij aankomst de verdachte U.A. aan. Het slachtoffer werd voor medische behandeling per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat het slachtoffer en de verdachte reeds geruime tijd op gespannen voet leefden. R.H. deed op 25 juli 2023 het woonadres van de verdachte aan om hem om rekenschap te vragen. De verdachte die lag te slapen, kwam op een bepaald moment naar buiten en vroeg aan R.H. wat hij op zijn woonadres was komen doen. U.A. ging wederom zijn woning binnen en keerde gewapend met een scherp voorwerp naar buiten, waarmee hij zijn tegenstander mishandelde.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

The post Slepende ruzie eindigt in zware mishandeling; verdachte aangehouden appeared first on Korps Politie Suriname.