Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Seniorenburger en drie anderen vast wegens drugsbezit

Seniorenburger en drie anderen vast wegens drugsbezit

MAROWIJNE — De 69-jarige A.S. is tijdens een actie van de stootgroep van regio Oost in de boeien geslagen wegens het overtreden van de wet Verdovende middelen. De seniorenburger had cocaïne, marihuana, twee digitale fijn wegers, verpakkingsmateriaal en een groot geldbedrag in Surinaamse dollars en euro’s bij zich. Hij werd woensdag rond twaalf uur ’s middags gearresteerd te Pierrekondre.

Dezelfde dag werden ook de 21-jarige S.D., de 29-jarige S.J. en V.H., 35 jaar, om hetzelfde vergrijp aangehouden. S.J. werd omstreeks elf uur ’s morgens langs de Weg naar Papatam in de kraag gevat met cocaïne.

S.D. en V.H. werden om één uur ’s middags aan de Luitenant Weyneweg opgepakt. V.H. had tien pitjes en een blok cocaïne bij zich. S.D., die wegens zware mishandeling al geruime tijd werd opgespoord door de politie van Albina, had cocaïne in zijn bezit.

De vier verdachten zijn allen voorgeleid op het politiebureau van Albina en vervolgens in verzekering gesteld. De drugs en andere spullen zijn in beslag genomen.