Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Samenwerking Johanman en Jah Hands Baas krijgt vervolg

Samenwerking Johanman en Jah Hands Baas krijgt vervolg

door Steven Seedo

PARAMARIBO — Johanman van Reinforcement en de veelbelovende reggaeartiest Jah Hands Baas hebben weer een song. Het nummer heet ‘Rejoice’ en wordt maandag met bijbehorende video gelanceerd. “De eerste samenwerking is een succes geworden en de vraag naar een vervolg was ook groot. Toen hebben we besloten om een vervolg te geven aan onze samenwerking na het succes van ‘Better Day”, benadrukt Johanman tegenover de Ware Tijd.

‘Rejoyce’ is door Jah Hands Baas geschreven en geproduceerd door RN Pro Beatz en het gitaarwerk in het nummer komt van Henk Pahlad. Over de boodschap in ‘Rejoice’ zegt Johanman het volgende: “Wees blij en vier het leven. Vaak zien wij dat als vanzelfsprekend en hebben we niet in de gaten dat we daar heel dankbaar voor moeten zijn. Elke ochtend als je wakker wordt, moet je die met dankbaarheid omarmen.”

‘Better Day’, een lied van hoop in moeilijke tijden, sloeg heel goed aan bij het grote publiek. Het nummer kreeg ook veel airplay op de lokale radiozenders. Johanman komt als alles goed verloopt in december weer naar Suriname om met Jah Hands Baas enkele optredens te verzorgen.