Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Ruzie buurjongens eindigt in dodelijke steekpartij

Ruzie buurjongens eindigt in dodelijke steekpartij

PARAMARIBO — Een ruzie tussen twee buurjongens over een geldbedrag is donderdag uitgemond in een steekpartij met dodelijke afloop. Het ongeval heeft zich voortgedaan aan de Olometistraat in het ressort Latour.  Het slachtoffer overleed ter plekke.

Volgens het voorlopig onderzoek van de politie heeft de 25-jarige M.P zijn 20-jarige buurjongen I.T ernstig verwond tijdens de woordenwisseling. De dader verliet daarna de plek, maar hij werd later door een speciale politie-eenheid in de directe omgeving in de kraag gevat. Hij is ter voorgeleiding overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, die belast is met het verder onderzoek in deze zaak. Het ontzielde lichaam van I.T. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

Zaterdag kreeg de politie ook al een onderzoekszaak op haar bord, waarbij het ontzielde lichaam van de 47-jarige taxichauffeur Vijaikumar Mangroe met kapverwondingen was achtergelaten te Okrodam.  Er zijn intussen twee verdachten aangehouden in deze zaak met name de 18-jarige verdachte X.K. en de 20-jarige A.A. De sterke arm had X.K zonder succes opgespoord op zijn woonadres, maar hij heeft zich dinsdag aangemeld bij de politie. Op zijn aanwijzing is zijn medeverdachte woensdagmorgen aangehouden. Beide verdachten zijn voorgeleid en na overleg met het OM hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.