Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Rudisa gaat voor blijvend leiderschap in zakenwereld

Rudisa gaat voor blijvend leiderschap in zakenwereld

PARAMARIBO – Rudisa Holdingmaatschappij gaat, met het winnen van de International ‘Arch of Europe Award’, voor de uitdaging van blijvend leiderschap in de internationale en Surinaamse zakenwereld. Dit zei de vicepresident van de Holding, Warsha Torilal-Sardjoe, hedenavond aan GFC Nieuws. ]

“Ons beleid is gericht op het bewaken en verder ontwikkelen van onze hoge normen op het gebied van kwaliteit, leiderschap, technologie en innovatie.We zijn trots op de prestatie die wij als Suriname en voor Suriname hebben kunnen neerzetten. Deze erkenning is gebaseerd op de criteria van het QC100-kwaliteitsmodel, dat gehanteerd wordt in meer dan honderd landen”, aldus Warsha Torilal-Sardjoe. De award kreeg het bedrijf op 29 april 2012 van Business Initiative Directions (BID) tijdens de 38ste International Arch of Europe Convention in Frankfurt, Duitsland.

Rudisa werd in deze categorie met goud onderscheiden. De International Arch of Europe Convention is onderdeel van het jaarlijkse BID-programma, met als doel het prestige van topbedrijven, organisaties en zakenmensen in de zakenwereld te erkennen. Deze gebeurtenis werd geleid door José Prieto, president en CEO van BID. De ceremonie werd bijgewoond door bedrijven uit 72 landen en leiders op verschillende zakelijke gebieden, professionals uit de economische wereld, kwaliteitsexperts evenals academische persoonlijkheden en vertegenwoordigers uit de diplomatieke wereld.