Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Roué Verveer maakt mensen nu al warm voor kerstshow

Roué Verveer maakt mensen nu al warm voor kerstshow

door Steven Seedo

PARAMARIBO — “Het gaat weer gebeuren. Na het succes van vorig jaar gaan we toeren door Nederland met de nieuwe editie van ‘A Very Funny Christmas’, een show vol comedy, zang, dans en mooie verhalen. Mijn eigen kerstshow is een droom die uitkomt”, meldt stand-upcomedian Roué Verveer op zijn socialemediakanalen.

“Het is zeker niet te vroeg. Er zijn intussen al heel veel kaarten verkocht. De mensen houden van kerst. Net als ik”, zegt hij tegen de Ware Tijd over de vroege aankondiging. Er zijn dit jaar meer shows, omdat, na het succes van vorig jaar, meer theaters hebben gevraagd om de opvoering.

“De mensen houden van kerst. Net als ik”

‘A Very Funny Christmas’, die op 13 december van start, zal in negen steden van Nederland worden opgevoerd. Het gaat totaal om elf shows, waarvan drie, inclusief twee op 24 december, in de stad Amstelveen plaatsvinden. Twee zijn op 21 en 22 december gepland in het Oude Luxor Theater van Rotterdam.

Verveer, die momenteel door Nederland toert met zijn tiende theatershow ‘Gewoon Roué’, zegt dat het nog onduidelijk is wanneer hij weer op de planken staat in zijn geboorteland. “Ik ben met heel veel dingen bezig in Nederland en kan voorlopig niet weg voor shows.”