Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Rijbewijs veroorzaker zware aanrijding ingevorderd

Rijbewijs veroorzaker zware aanrijding ingevorderd

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op zondag 28 mei 2023 het rijbewijs van de 30-jarige autobestuurder S.Z ingevorderd. Deze autobestuurder heeft op 28 mei 2023 een bromfietser aangereden aan de Fredericiweg in het district Nickerie.

Na melding van een aanrijding tussen een autobestuurder en een bromfietser op de aangegeven locatie deden de wetsdienaren de plek aan voor onderzoek. De politie heeft geconstateerd dat de automobilist S.Z. vanuit een inrit van een appartement achteruit het wegdek opreed. Bij die gelegenheid reed hij de 21-jarige bromfietser A.S., die vanuit de Oostelijke zijde kwam, aan. Door de slag kwam de bromfietser tegen de rechter achterportier van het voertuig aan en liep het verkeersslachtoffer zware letsels op. Per ontboden ambulance is de gewonde bromfietser afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC), alwaar hij ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen. Het slachtoffer was aanspreekbaar maar er zal toch operatief moeten worden ingegrepen.

Beide voertuigen hebben materiële schade en zijn ter algehele keuring door de politie in beslag genomen. Het rijbewijs van de veroorzaker S.Z. die niet onder invloed van één of ander bedwelmende middel verkeerde, is ingevorderd. De automobilist werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden.

The post Rijbewijs veroorzaker zware aanrijding ingevorderd appeared first on Korps Politie Suriname.