Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Remi Pollack sluit zich na NPS en NDP aan bij de ABOP

Remi Pollack sluit zich na NPS en NDP aan bij de ABOP

Politieke partij ABOP nam zaterdag feestelijk haar hoofdcentrum te Commewijne  in gebruik. Met een goed opgekomen publiek spraken onder andere de jongeren van Commewijne, ‘De Jong Professionals” de aanwezigen  toe. Tegen de jongeren werd gezegd dat er grote projecten op komst zijn. Ook het hoofdbestuur richtte zich tot de aanwezigen. De partijvoorzitter tevens vicepresident Ronnie Brunwijk kwam aan het woord en gaf een duidelijke boodschap aan de gemeenschap om geen hoop te verliezen in de partij.

Tijdens de bijeenkomst werd bekendgemaakt, dat de voormalige districtscommissaris van Paramaribo-Zuidwest en Commewijne, Remi Pollack, zich zal aansluiten bij de ABOP om ook van zijn kant een constructieve bijdrage te leveren. Hij werd feestelijk binnen gehaald en voor hem werd een plaats vrij gemaakt naast het hoofdbestuur.

Pollack was van 1999 tot 2014 voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS) in het district Commewijne. Van 2014 tot zijn pensioen in 2019 was hij districtscommissaris van Commewijne en Paramaribo-Zuidwest. Medio 2014 stapte hij over naar de Nationale Democratische Partij, NDP.

Van beroep was hij hoofdinspecteur van Onderwijs.

DA