Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Regio Bijstand Team Midden houdt verdachte met illegaal vuurwapen aan

Regio Bijstand Team Midden houdt verdachte met illegaal vuurwapen aan

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft op zondag 17 september 2023 de verdachte W.M. (31) ter zake overtreding van de vuurwapenwet aan de Tout Lui Faut Kanaalweg aangehouden.

De verdachte W.M. was gezeten in een verdacht voertuig dat geparkeerd stond op het terrein van Rubi’s pompstation aan de Tout Lui Faut Kanaalweg. De wetsdienaren stelden een onderzoek in en troffen op W.M. een illegaal vuurwapen aan. Aangezien de verdachte de herkomst van het wapen niet wilde of kon verklaren, werd hij in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond. Het vuurwapen werd in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Tijdens het onderzoek is naar voren gekomen  dat er tegen deze verdachte eerder aangifte is gedaan ter zake openlijke geweldpleging en zware mishandeling.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte W.M. ter zake overtreding van de vuurwapenwet en poging zware mishandeling en openlijke geweldpleging hangende het ondrrzoek door de politie in verzekering gesteld.

The post Regio Bijstand Team Midden houdt verdachte met illegaal vuurwapen aan appeared first on Korps Politie Suriname.