Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Rapper Keizer mishandeld op parkeerterrein in Almere

Rapper Keizer mishandeld op parkeerterrein in Almere

Op sociale media circuleren schokkende video’s waarin de bekende Surinaams-Nederlandse rapper Keizer slachtoffer wordt van een zware ernstige mishandeling op een parkeerterrein na een feest. Het incident vond naar verluidt plaats in de Nederlandse gemeente Almere, waar de rapper op brute wijze werd aangevallen door een grote groep mannen, meldt 1Almere.

Volgens getuigenverslagen begon het voorval met een verbaal conflict, waarna de situatie snel escaleerde en verschillende personen Keizer begonnen aan te vallen. In de beschikbare videobeelden is te zien hoe de rapper herhaaldelijk wordt geslagen en getrapt terwijl hij hulpeloos op de grond ligt. De aanvallers lijken geen genade te tonen, waardoor Keizer buiten bewustzijn lijkt te raken.

Na de mishandeling werd de rapper naar verluidt met zijn broek omlaag en shirt omhoog in een auto gesleept. Hoewel de beelden alarmerend zijn, lijkt het erop dat Keizer niet ernstig gewond is geraakt. Een recente video op zijn Snapchat toont de rapper in een rijdende auto, waarbij hij lachend te zien is.

De autoriteiten in Almere zijn op de hoogte gebracht van de incidenten en hebben aangekondigd een grondig onderzoek in te stellen naar de aanval op Keizer. Er zijn nog geen verdachten gearresteerd, maar de politie zegt dat ze hard werkt aan het identificeren en opsporen van de daders.

Fans en collega’s van Keizer hebben hun steun betuigd via sociale media en veroordelen de gewelddadige aanval. Ze wensen hem een spoedig herstel en hopen dat gerechtigheid zal geschieden voor hetgeen hem is aangedaan.

Keizer, wiens echte naam Rozelsky Steve Lie-A-Jen, heeft nog niet publiekelijk gereageerd op het incident. Zijn management heeft laten weten dat hij momenteel rust en privacy nodig heeft om te herstellen van de schokkende gebeurtenis.

De mishandeling van Keizer werpt een schaduw over de muziekwereld en roept vragen op over de veiligheid van artiesten en publieke figuren. Het is van cruciaal belang dat dergelijke gewelddadige acties krachtig worden veroordeeld en dat maatregelen worden genomen om de veiligheid van iedereen te waarborgen.

De autoriteiten vragen eventuele getuigen of personen die informatie hebben over het incident contact op te nemen met de politie om te helpen bij het onderzoek.