Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » ‘Raper’ overreden

‘Raper’ overreden

PARAMARIBO- De 39- jarige Alfred Bongsodipo is hedenmorgen omstreeks 8.20 uur overreden door een “bulldozer”. Het lugubere en fatale incident vond plaats op de openbare vuilstortplaats te Ornamibo. Gebleken is dat het slachtoffer, die een ‘raper’ is, (een ‘raper’ is iemand die op de vuil stortplaats naar zaken zoekt die van waarde is om door te verkopen, zoals aluminium, koper enzovoort) de nacht heeft doorgebracht in één van de lege kartonnen dozen, die op een van de binnenwegen van de stortlocatie lag.

De ‘bulldozerchauffeur’ die zich vanmorgen weer voor werkzaamheden op de vuilstortplaats begaf, ging ervan uit dat er wederom lege dozen op de weg waren. Hij reed over de dozen, met het voor Bongsodipo noodlottig gevolg. Een andere ‘raper’ die op een bank lag te slapen hoorde het geluid van de bulldozer en schrok wakker.

Ze realiseerde zich op dat moment dat haar collega in een doos lag te slapen. Ze haastte zich naar de doos en ontdekte dat Bongsodipo overreden was. De politie van Houttuin werd ingeschakeld. Een ingeschakelde arts constateerde de dood. Het ontzielde lichaam van Bongsodipo is voor sectie in beslag genomen.


Posted

in

by

Tags: