Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Rahied Abdoel neemt videoclip op Curaçao op

Rahied Abdoel neemt videoclip op Curaçao op

De bekende kunstenaar/zanger Rahied Abdoel heeft de cover song ‘Kiss Me Baby’ met de videoclip, tot stand gekomen doordat het team van SASRA op Curaçao is geweest, uitgebracht.

Het team had in gedachten om een videoclip te maken op een strand met blauw water, dat kenmerk is voor de schoonheid van Curaçao. 

“In gedachten had ik altijd gewenst een videoclip te doen met dames in bikini dat mij als artiest een stap hoger zou kunnen zetten. Het zou een gedurfde stap zijn gezien ik mezelf meer heb gefocust op rustige romantische nummers. In overleg met SASRA media kwamen we op de gedachte van ‘Garam Massala’ dat origineel is gezongen door Adnan Sami Khan”, aldus de zanger. 

Rahied abdoel is voor dit project samenwerking aangegaan met modellen van een modellenbureau op Curaçao, het team van SASRA media en een collega, meneer Sonny die op Curaçao woont. Muziekliefhebbers mogen dit jaar verder nog een duet van hem met de zeer begaafde artieste Amani Nur verwachten. 

“Amani is nu in Suriname en zal in mijn inzicht wereldwijd haar voetsporen verdienen. Over kunst zal men zeker nieuwe uitdagingen die ik voor mezelf wil aangaan tot leven zien komen”, zegt Rahied.

‘Kiss Me Baby’ is al uitgebracht en is te bekijken via het YouTube-kanaal Surinaams Talent. Een bijzonder woord van dank namens de artiest gaat uit naar alle sponsoren en de groep voor een goede samenwerking. 

(Khoesiaal P.)