Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » “PSG biedt meer dan €60 miljoen voor Theo Hernandez terwijl Marco Verratti vertrekt naar Al-Arabi”

“PSG biedt meer dan €60 miljoen voor Theo Hernandez terwijl Marco Verratti vertrekt naar Al-Arabi”

PSG is naar verluidt bereid om meer dan €60 miljoen te bieden om de 25-jarige Theo Hernandez in de zomer van 2024 naar Parc des Princes te halen. Deze zet komt nadat PSG eerder zijn oudere broer voor ongeveer €45 miljoen van Bayern München had gekocht. PSG-manager Luis Enrique wil Theo als concurrentie voor Nuno Mendes als linksback, met Layvin Kurzawa die waarschijnlijk binnenkort vertrekt.

Theo, wiens contract bij AC Milan loopt tot juni 2026, zou kunnen besluiten Milan te verlaten voor een hoger salaris en meer kansen om trofeeën te winnen bij PSG. Hij staat bekend om zijn aanvallende kwaliteiten als vleugelverdediger, met snelheid, dribbelvaardigheden en schietkracht.

In ander nieuws, Marco Verratti heeft PSG verlaten om zich bij Al-Arabi aan te sluiten voor €45 miljoen. Hij heeft zijn waardering uitgesproken voor PSG en zijn fans na meer dan tien jaar bij de club, waar hij 30 prijzen heeft gewonnen en een speciale band heeft opgebouwd. Hij herenigt zich bij Al-Arabi met voormalige teamgenoten Rafinha en Abdou Diallo.