Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Promotor Fabian Sijmor en Samora gaan naar New York voor Caribbean Music Awards 2023

Promotor Fabian Sijmor en Samora gaan naar New York voor Caribbean Music Awards 2023

De Surinaamse Reggae, Dancehall- en Popzangeres Samora Souprayen is genomineerd voor de Caribbean Music Awards van dit jaar. Promotor Fabian Sijmor, oftewel ‘Promarman’, zal de zangeres vergezellen tijdens deze jaarlijkse uitreiking, die op 31 augustus in Kings Theatre, Brooklyn, zal plaatsvinden.

De Caribbean Music Awards is een platform om Caribisch talent te erkennen, te eren en te vieren, welke een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de verbetering van de muziek en de ontwikkeling van de rijke en diverse cultuur. CaribMA zet zich in voor de uitbreiding van de Caribische creatieve gemeenschap, verenigd met degenen die op dezelfde manier zijn afgestemd en toegewijd aan de empowerment van Caribisch talent.

Samora kijkt vol verlangen uit naar dit moment. Zij is genomineerd in de categorie ‘Best New Reggae Artist’. Samora erkent dat Promarman een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de bereikte hoogtepunten in haar carrière. Promotie is volgens haar een vak, waarbij je de juiste mensen moet kunnen bereiken. Daarnaast gaat veel tijd en werk in zitten. Samora zegt dat ze zal genieten van deze dag én wel samen met de persoon die haar steeds in de schijnwerpers heeft weten te brengen.“Promarman is betrokken geweest bij heel veel projecten, dus kan het niet anders dat hij er ook bij is”, laat de zangeres weten.

Promarman reageert super trots op de nominatie van Samora.“Ik weet waar ze is begonnen en als ik zie wat ze allemaal doet, kan ik alleen maar blij zijn”,  zegt de promotor.

Samen met Samora zal ook Promarman genieten van deze welverdiende avond. Het is een eer voor hem dat de zangeres weer ervoor kiest hem mee te nemen voor een evenement. Zoals in Zwitserland, zal de promotor beelden en foto’s delen met de fans van Samora. De promotie van de zangeres zal ongetwijfeld verder gaan.

“We gaan het zeggen in Sranantongo: “Samora sabi san eng promoter e beteken gi eng”, aldus de promotor. Zowel Samora als Promarman bedanken een ieder voor de ondersteuning en vertrouwen in hen gesteld. 

(Rahana N.)