Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Priscilla Presley voelde aan dat er iets mis was met dochter Lisa Marie

Priscilla Presley voelde aan dat er iets mis was met dochter Lisa Marie

Priscilla Presley (78) wist dat er “iets mis was” met haar dochter Lisa Marie Presley toen zij haar de laatste keer zag voor ze op 54-jarige leeftijd overleed. Dat zegt Priscilla in gesprek met ‘The Hollywood Reporter’. “Ik wist dat er niets niet klopte”, aldus de moeder van Lisa Marie.

Priscilla was samen met haar dochter op een feestje bij Chateau Marmont in Los Angeles omdat Austin Butler een Golden Globe had gewonnen voor de rol van Elvis in de gelijknamige film. Elvis Presley was de vader van Lisa Marie, tevens ook zijn enige kind. De avond in LA begon met een grappige anekdote. Er zijn heel wat trappen in Chateau Marmont.

“Ik struikelde een beetje omdat ik van die hoge hakken aan had”, legt Priscilla uit. “Lisa Marie begon zo hard te lachen. We hadden nog niet eens iets gedronken. Ze zei: ‘Oh mijn God, mama, je mag niet eens iets drinken.’” “Daarna gingen we zitten en bestelden we wat drankjes”, herinnert Priscilla zich. “Toen zei Lisa Marie plots: Mama, mijn maag doet heel veel pijn. We stonden meteen op en vertrokken”, aldus Priscilla. 

Twee dagen later kreeg Priscilla het telefoontje dat haar dochter in het ziekenhuis lag. “Ik stapte meteen in de auto, maar toen ik aankwam was ze al overleden. Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik wens dit geen enkele moeder toe.” In januari overleed Lisa Marie Presley op 54-jarige leeftijd aan de gevolgen van een darmobstructie, een complicatie na een maagverkleining, in een ziekenhuis van Los Angeles.