Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Preity Zinta’s schoonvader Jon Swindle overleden

Preity Zinta’s schoonvader Jon Swindle overleden

Preity Zinta, getrouwd met financieel analist Gene Goodenough, schreef dat ze de vriendelijkheid en het ‘ongelooflijke’ gevoel voor humor van haar schoonvader gaat missen. Actrice Preity Zinta maakte zondag bekend dat haar schoonvader Jon Swindle is overleden.

Ze ging naar Instagram en plaatste een foto met hem, waarin zij een oprechte brief schreef voor Swindle. Preity schreef dat haar schoonvader een ‘ongelooflijk’ gevoel voor humor had en bedankte hem voor het openen van zijn hart voor haar en haar familie.

“Beste Jon, ik zal je warmte, je vriendelijkheid en vooral je ongelooflijke gevoel voor humor missen. Ik vond het heerlijk om met je te gaan fotograferen, ik vond het heerlijk om je favoriete Indiase gerechten te koken en gesprekken te voeren over elk onderwerp onder de zon”, zei Preity. “Heel erg bedankt voor het openen van je huis en je hart voor mij en mijn familie.De oostkust zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou. Ik weet dat je nu vrede hebt en op een gelukkige plek bent. Rust zacht #RIP #RIPJonSwindle #fatherinlaw #Omshanti”, luidde haar onderschrift.