Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Politieambtenaar rijdt dronkaard klem na doorrijden aanrijding

Politieambtenaar rijdt dronkaard klem na doorrijden aanrijding

WANICA Een politieagent is getuige geweest van een ‘hit and run’ aan de Commissaris Weythingweg. Hij zette de achtervolging in en reed de verdachte klem te Santodorp.

Uit het politionele onderzoek blijkt dat F.C. (32), die in een beschonken toestand deel nam in het verkeer – hij kon niet eens uit zijn woorden komen – de achttienjarige bromfietser M.A. en duorijder heeft aangereden aan de Commissaris Weythingweg ter hoogte van de Soekaredjoweg. De autobestuurder haalde M.A. in, maar doordat hij te vroeg naar links uitweek, reed hij de bromfietser en duorijder omver. Na de aanrijding reden F.C. en zijn mede-inzettende, die een politieman blijkt te zijn, door. Ze lieten de twee slachtoffers in hulpeloze toestand achter.

Na te zijn klemgereden, werd F.C. overgedragen aan de politie van Leiding 9. Zowel de dronkaard als de agent die bijrijder was, werden overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn verhoord, is F.C. in verzekering gesteld. De politieman werd heengezonden.

De bromfietser en zijn duorijder zijn zelf naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gegaan. De auto en bromfiets zijn in beslag genomen. Ze zullen worden herkeurd.