Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Politie versterkt dienstverlening met nieuwe Isuzu-voertuigen

Politie versterkt dienstverlening met nieuwe Isuzu-voertuigen

Regiocommandanten van Paramaribo, Midden en Oost hebben vandaag gloednieuwe politievoertuigen van het merk Isuzu in ontvangst genomen. In het streven naar het garanderen van veiligheid en het efficiënt kunnen reageren op politiezorg, zijn betrouwbare voertuigen van essentieel belang.

Hoewel er situaties kunnen voorkomen waarin iets hogere snelheden nodig zijn, benadrukte de waarnemend korpschef van het Korps Politie Suriname (KPS), Ruben Kensen, het belang van voorzichtigheid bij het gebruik van overheidsmiddelen. De voertuigen zijn met name bedoeld voor de dienstverlening aan de samenleving, en het toezicht op het juiste gebruik ervan zal worden versterkt door de leidinggevenden om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan.

De samenleving wordt opgeroepen om eveneens controle uit te oefenen en eventueel misbruik te melden. De bestuurders van deze voertuigen staan onder grote druk om enerzijds de samenleving snel van dienst te zijn en anderzijds ervoor te zorgen dat de voertuigen op een manier worden gebruikt, waardoor ze langdurig kunnen worden ingezet voor politiediensten. De politie blijft zich inzetten als uw beste kameraad, meldt de afdeling Public Relations.