Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Politie op zoek naar nabestaanden

Politie op zoek naar nabestaanden

PARAMARIBO- De politie is op zoek naar nabestaanden van een overleden man. De politie van Santo Dorp heeft afgelopen zaterdagmiddag omstreeks half zes in de middag, het lijk van deze man in een stuk bos langs de Katwijkweg aangetroffen.

Het bos bevindt zich tussen de Katwijkweg en de Nieuw-Weergevonden weg. Het ontzielde lichaam hing aan een stuk touw dat was vastgemaakt aan een boom. Het betreft in deze het lijk van een man van vermoedelijk marron komaf die slank van postuur was.

De geschatte lichaamslengte van de overleden persoon is 1.68 meter. Hij was vermoedelijk tussen de 35-en 40 jaar oud. en was gekleed in een groen –wit- grijze gestreepte trui evenals een donkerblauwe korte broek en blauwe slippers.

De nabestaanden of andere belanghebbenden kunnen contact maken met de politie van het bureau Santo Dorp op de nummers: 485240 of 48 5250. Er kan ook contact worden gemaakt met het dichtstbijzijnde politiebureau of met de Centrale Meld kamer van de politie op het nummer 115, zo meldt de afdeling voorlichting van het KPS vanmiddag aan de redactie van GFC Nieuws.


Posted

in

by