Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Politie Brokopondo waarschuwt nu ook voor gat in Afobakaweg

Politie Brokopondo waarschuwt nu ook voor gat in Afobakaweg

Na berichtgeving Dagblad Suriname is gevaarlijk gat nog steeds niet gedicht

Het Dagblad Suriname besteedde op 19 augustus aandacht aan een groot gat in het wegdek van de Afobakaweg tussen mast 90 en 91. Oplettende en zeer attente weggebruikers hadden via social media weggebruikers gewaarschuwd voor het gat en beelden van het gat werden gedeeld op Facebook.

“Het is in ieder geval zaak, dat de Wegenautoriteit snel in actie komt en ervoor zorgt, dat dit levensgevaarlijk gat zo spoedig mogelijk wordt hersteld en het verkeer weer veilig over de Afobakaweg kan rijden…..”, zo scheef Dagblad Suriname. Maar, er is kennelijk nog niets in de gevaarlijke situatie veranderd.

Immes, maandag 21 augustus doet de politie van het district Brokopondo een beroep op weggebruikers om rekening te houden met het weggedeelte ter hoogte van mast 91 aan de Afobakaweg, die in zeer slechte staat verkeert, zo meldt het Korps Politie Suriname in een uitgebracht persbericht..

“Voor uw veiligheid en dat van mede inzittenden en of andere weggebruikers is het raadzaam u te houden aan de maximum toegestane snelheid en vooral voor dat deel van de weg extra alert te zijn in verband met de toestand aldaar. Er is namelijk een gat in het wegdek ontstaan en alleen door op te letten zult u zonder mankementen passeren en veilig uw route kunnen voortzetten”, aldus de politie, die kennelijk goede nota heeft genomen van het bericht in Dagblad Suriname.

De vraag is nu, wanneer gaan verantwoordelijke autoriteiten over tot het herstel van dat stuk wegdek?

PK