Live nieuws en radio streams uit Suriname!

Home » Surinaams nieuws » Podiumplaatsen voor Surinamers tijdens Kares CrossFit Caribbean Championship

Podiumplaatsen voor Surinamers tijdens Kares CrossFit Caribbean Championship

Surinaamse crossfitters zijn in de prijzen gevallen tijdens het Kares CrossFit Caribbean Championship in Guyana. Aan het evenement dat in de National Park in Georgetown werd gehouden deden atleten van Guyana, Suriname, Barbados en Trinidad en Tobago mee.

Suriname viel vier keer in de prijzen. De hoogste prijs werd door Gene Beck in de wacht gesleept. De crossfitatleet van CoreFive werd met 471 punten kampioen in de categorie Scaled Men. Beck liet Vladimir Woodroffe en Kevin Rameshwar ruim achter zich. De twee Guyanezen eindigden op respectievelijk 433 om 418 punten.

Ook Donovan Dongo en Wilson Balansi vielen in de prijzen. Ze slaagden er weliswaar nog net niet in het kampioenschap te veroveren in de categorie Strongman. Die ging naar Carlos Petterson. Dongo en Balansi eindigden op respectievelijk de tweede en derde plaats.

Bij de vrouwen liep Dianthy Asmoredjo de titel in de categorie Scaled Women nog net mis. Ze sleepte het semi-kampioenschap in de wacht met 452 punten, nog net vijf punten minder dan de Guyanese DaShawna Williams die kampioen werd. Lisa Joshua uit Trinidad en Tobago eindigde met 441 punten op de derde plek.